Να μην μετατραπεί η Ελλάδα σε ξέφραγο αμπέλι των funds

Ειδήσεις

Αξιοποιώντας την τρέχουσα νομοθεσία, τράπεζες και εισπρακτικές εταιρίες επιδίδουν εξώδικα, εκδίδουν διαταγές πληρωμής και προβαίνουν σε κατασχέσεις και πλειστηριασμούς ακινήτων μαζικά. Στο στόχαστρο μπαίνουν εκατομμύρια δανειολήπτες, ακόμα και πολίτες που βρίσκονται στα όρια της φτώχειας, άνεργοι και βαρέως νοσούντες. Ακίνητα κάθε είδους, ακόμα και πρώτες κατοικίες κινδυνεύουν να χαθούν, συμπολίτες μας να καταστραφούν. Η Ελλάδα της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης, η πατρίδα της ανθρωπιάς και της φροντίδας σε όλους- και στους μη προνομιούχους- Έλληνες, που με κόπους δημιουργήσαμε, οδηγείται σε συνθήκες βαρβαρότητας. Εκτός από την προστασία της Δικαιοσύνης, τις ανακοπές, αιτήσεις αναστολής κ.λπ. που πρέπει ατομικά και συλλογικά να ασκηθούν, χρειάζεται να αναδειχθεί κοινοβουλευτικά και αυτοδιοικητικά το κοινωνικό κίνημα που θα βάλει φρένο στην μετατροπή της Ελλάδας σε ξέφραγο αμπέλι- ζούγκλα των funds και των ολιγαρχών του χρήματος.

Σας Ενδιαφέρουν

Το έργο ALTER TRIP συμμετέχει στην τουριστική έκθεση B–TRAVEL στη Βαρκελώνη

Το έργο ALTER TRIP συμμετέχει στην τουριστική έκθεση B–TRAVEL στη Βαρκελώνη

Το έργο ALTER TRIP συμμετέχει στην τουριστική έκθεση B–TRAVEL, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 24 έως τις 26 Μαρτίου στην Βαρκελώνη, επιδιώκοντας με αυτόν τον τρόπο να αναδείξει τις δράσεις του έργου και την τουριστική…
Συνεχίζονται οι πνευματικές ομιλίες τα Σαββατοκύριακα της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής

Συνεχίζονται οι πνευματικές ομιλίες τα Σαββατοκύριακα της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής

Συνεχίζονται οι καθιερωμένες πνευματικές ομιλίες που πραγματοποιούνται τα Σαββατοκύριακα της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής και…
Συμμετέχουμε μαζικά στην 24ωρη Πανεργατική Απεργία την Πέμπτη 16/3  Πλατεία Κλαυθμώνος στις 11.00 και σε όλες τις απεργιακές συγκεντρώσεις ανά τη χώρα!

Συμμετέχουμε μαζικά στην 24ωρη Πανεργατική Απεργία την Πέμπτη 16/3 Πλατεία Κλαυθμώνος στις 11.00 και σε όλες τις απεργιακές συγκεντρώσεις ανά τη χώρα!

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ καλεί σε μαζική συμμετοχή στην 24ωρη Πανεργατική ΑΠΕΡΓΙΑ την Πέμπτη 16…