Χαμός με το tweet του Τσαλίκη για Σαλαγκούδη και Κονδυλάτο

Ειδήσεις Πρόσωπα

Τις ημέρες προβολής του survivor γίνεται χαμός από τους χρήστες του twitter. Αυτό συνέβη και με το χθεσινό επεισόδιο στο οποίο το έπαθλο των νικητών ήταν πίτσα. Με αφορμή αυτό αλλά και τις ίντριγκες που δημιουργούνται καθημερινά στο παιχνίδι, ο Γιώργος Τσαλίκης έκανε τρία συνεχόμενα tweets. Στα δύο από αυτά, μάλιστα αναφέρεται στους δύο πιο πολυσυζητημένους παίκτες για φέτος, την Ανθή Σαλαγκούδη και τον Περικλή Κονδυλάτο. Από αυτά φαίνεται ενοχλημένος από κάποιους και εξοργισμένος από αυτούς που βάζουν βύσματα για να γίνουν δημοφιλείς.

Χθες για ακόμη μια φορά η μπλε ομάδα κέρδισε το έπαθλο και η κόκκινη ομάδα έμεινε νηστική. Σήμερα περιμένουμε με μεγάλη αγωνία το πρώτο αγώνισμα για την ασυλία. Θα καταφέρει άραγε η κόκκινη ομάδα να πάρει την πρώτη της νίκη ενάντια στους μπλέ; Επίσης σήμερα θα δούμε αν θα αλλάξει ο τρόπος ψηφοφορίας, μετά τις έντονες αντιδράσεις του κόσμου.

Ο Γιώργος Τσαλίκης είναι ένας καλλιτέχνης ο οποίος έχει και ενεργή συμμετοχή στα κοινά. Σε πολλές περιπτώσεις στο παρελθόν έχει εκφράσει τη γνώμη του για γεγονότα που τον φέρνουν αντίθετο και έχει έρθει σε αντιπαράθεση με συναδέλφους του. Επίσης είναι ένας άνθρωπος που κάνει πολλές φιλανθρωπίες πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας. Φαίνεται λοιπόν ότι είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος από αυτά που παρακολουθεί στο survivor και ίσως ξέρει πολλά που εμείς δεν γνωρίζουμε. Γι’ αυτό και το ξέσπασμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.